Скочи на садржај

TOMA I ČEDA, DVA SMRADA

01/06/2012

T. Nikolić: Убијање је забрањено, осим ако сте рођак Чедомира Јовановића. Рођаци Чедомира Јовановића имају право да сасвим слободно убијају. Чединим рођацима ни судови, ни закони не могу ништа. Пуцају, пуцају Чедини рођаци, меци фијучу на све стране, крв липти у потоцима, жртве се с душом боре, хирурзи се упињу из петних жила са спашавају животе, а полиција то посматра скрштених руку. Судови незаинтересовано ћуте, Чеда је тако наредио. Чедина реч је снажнија од закона. Тако је, почетком 2000. године, врли рођак Чедомира Јовановића и познати припадник сурчинске мафије, Љубомир Јовановић Стаклени, испалио осам метака у Петра Панића. Петар Панић је избушен као сито. Четири метка су Панићу просвирала плућа, два метка су му пробушила јетру, замрсила црева, уништила бубрег и слезину, један метак га је погодио у бутину, а један у руку. Онај бивши ненародни, диктаторски режим је због покушаја убиства расписао потерницу за Љубомиром Јовановићем Стакленим, рођаком Чедомира Јовановића. Врли рођак Чедомира Јовановића, Љубомир Јовановић Стаклени побегао је у иностранство. Кад је 5. октобра демократија победила у Србији, ДОС дошао на власт, а Чедомир Јовановић постао важан државни фактор, потерница је повучена, па се рођак Чедомира Јовановића, Љубомир Јовановић Стаклени, слободно вратио у Србију. Нико Чединог рођака није ухапсио. Ниједан суд није у стању да Чедином рођаку, Љубомиру Јовановићу Стакленом, суди за покушај убиства и тешке, за живот и те како опасне телесне повреде. Није шала у човека испалити осам метака. Боље је судити лекару, хирургу који је метке извадио и Петру Панићу спасао живот. У знак захвалности што је заштитио свог рођака Љубомира Јовановића Стакленог, сурчинска мафија је Чедомиру Јовановићу поклонила тркачког коња. Укидајмо, браћо, све законе јер ми имамо нашег Чеду. Чедомир Јовановић је парадигма досманлијског правног поретка. Живео Чедомир Јовановић, алфа и омега досовског схватања слободе и демократије.

Није вам довољно што „Мерцедес“, „Ауди“ и „Крајслер“ не стижу да направе онолико блиндираних аутомобила колико треба влади Србије и појединим посланицима. Јуче сам у џипу Чедомира Јовановића видео калашњиков.

Не одустајемо од истине. Спрега власти са организованим криминалом или појединаца са мафијашима постоји. Кад бисте сабрали све шта су чланови владе један о другом рекли, добили бисте праву слику о организованом криминалу у Србији

http://www.kurir-info.rs/ceda-toma-uvek-bio-politicki-posten-clanak-254174

From → Uncategorized

Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: