Скочи на садржај

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ: ВУЧИЋ, НИКОЛИЋ И БОМБАРДОВАЊЕ

24/03/2014

Слика

Да Александар Вучић и Томислав Николић нису профитирали током НАТО бомбардовања испало би да се ратни злочини не исплате.
Као министар информисања Вучић је све грађане СР Југославије под „томахавке“ гурао најпримитивнијим шовинистичким паролама о одбрани „свете српске земље“. Истомишљенике је храбрио подсећањем на „славу српског оружја, пронету кроз све устанке против окупатора“. Истовремено, дефетистима је претио клетвом цара Лазара.
Кад је постављен на место шефа ратне пропаганде имао је 28 година, нешто старију супругу и сина у колевци, а све то у дорћолској гарсоњери од 30 квадрата. Због заслуга у борби против „америчких нациста“ ЦИА и Си-Ен-Ен су организовали атентат на њега. Славни телевизијски водитељ Лери Кинг га је намамио у зграду РТС-а, али бомбе су убиле 16 колатералних радника. Њему ни длака с главе није зафалила.
Истог дана кад је у Батајници убијена трогодишња Милица Ракић, Вучић се уселио у стан од 104 квадрата у ексклузивном новобеоградском насељу, добијеном на поклон од владе, а на штету Пензионог фонда.
Томислав Николић је на функцију потпредседника владе Мирка Марјановића изабран као четнички војвода, КВ тесар, власник куће у крагујевачким Шумарицама и 9 година старог „југа“. По вучићевској ратнохушкачкој матрици и он је претио шиптарским терористима, „америчким и европским србождерима“ и домаћим издајницима, врло сугестивно соколећи „праве Србе“ да „срце Србије“ бране оружјем, да гину и убијају. Американце је упозоравао да су узалуд имају савршену ратну технику, „њихови компјутери ће се искључити услед удара силе милешевског Белог анђела“. Наравно, и он се истицао личним примером, спреман и да „први погине, али само један агресорски авион да обори“.
И њему је влада Србије поклонила стан у „црвенкапи“, у Вучићевом комшилуку, додуше за неких 80 квадрата већи.
Њихова ратна авантура је изазвала губитак 15 одсто територије Србије, растурену инфраструктуру и, најважније, двадесетак хиљада гробова, српских и албанских, стотинак хиљада рањених и дупло више прогнаних.
Да се не заборави, ево цитата њихових патриотских порука, које су заборавили откад су се трансформисали у сараднике „америчких и европских убица чије ципеле су умрљане крвљу невине српске деце“.

ВУЧИЋ:

– Срби су скоро изгубили Републику Српску Крајину, своја вековна огњишта, своје територије, своје куће, многи своје породице, своје најближе. Не смемо допустити да нам се то поново деси на Косову и Метохији, не смемо заборавити да не живе само албански сепаратисти на Косову и Метохији и да они имају некакво ексклузивно право да се отцепљују од Србије.

– Неки Кажу: „Шта нас брига за Косово или Метохију, доле немамо ни педаљ земље, то нас не интересује много“. Замислите, када бисмо на такав начин размишљали и о свим другим деловима наше Србије? Па, данас је Косово и Метохија, сутра би на дневном реду била Рашка област, потом би се нашли неки паметни који би ставили и Србе из Војводине у такву позицију, и тако довека.

– Кад нам говоре да не би требало да ратујемо за Косово, не заборављају да прескоче да је на Косову и Метохији 90% Албанаца. Поставља се питање: „А колико је процената Британаца на Фокландским острвима, колико има Холанђана на Арубима“. Нема ниједног. Али су зато водили крвави рат и водили би га до истребљења да неки други нису потписали капитулацију и прихватили да те територије њима и не припадају.

– Американци би желели да Србију униште, да и Србија постане колонија, да и Србија постане вазал моћном америчком господару, а то је оно што ми као народ и као земља не можемо да прихватимо. Ти злочинци хоће окупацију Србије, они хоће да са лица земље нестану сви који се залажу за опстанак Србије као државе, њеног суверенитета и територијалног интегритета.

– Пред Други светски рат, Чемберлен и Деладје, па и Молотов, избегавали су сукоб и тражили све могуће компромисе са Рибентропом и Хитлером. И онда је највећи проблем био тај што нико није желео отворени сукоб. Ни данас нико, осим Срба, није у отвореном сукобу са САД, новом земљом – носиоцем једног новог нацизма, носиоцем новог светског поретка. Земљом која уводи нешто што чак ни Адолф Хитлер није користио у своје време. Хитлер је барем поштовао Лајбницов принцип „довољног разлога“. И за најбруталније злочине Хитлер је проналазио некакво оправдање. Измишљао је, тврдио највеће глупости, најстравичније ствари које је историја запамтила ипак је правдао некаквим разлогом, никога није тек тако убијао. Клинтон није у стању ни пред собом да смисли оправдање за агресију на СР Југославију, нити ишта говори када неког гађа и убија.

– Ми имамо нешто што нас уверава у коначну победу, а то је чињеница да ми бранимо само своје, да бранимо свој народ, своју слободу, и нећемо ништа туђе. Не могу Американци имати већа права на нашу земљу од нас самих, не могу Нови Сад или Приштина бити нигде у Калифорнији.

– Сетите се речи Кнеза Лазара, без обзира на силу која је на нас ударила, без обзира на то какве ми проблеме можемо имати због силе која на нас креће, ми избора немамо, јер бранимо светињу већу и важнију за све нас. Оно што морамо да одбранимо, то је држава, то је слобода и ту, сигуран сам, никаквог избора нема.

НИКОЛИЋ

– Макар и да се промени етнички састав становништва, тако да буде сто одсто Шиптара на Косову и Метохији, ми ћемо војском и полицијом држати Косово и Метохију у саставу Србије све док то буде потребно.

– Ми бисмо формирали и пет четничких дивизија на Косову и Метохији, обукли бисмо их у стару српску ношњу, пустили би браде, били би наоружани, шетали би улицама Косова, певали би наше четничке песме. Они би чували државну имовини. Они би чували сигурност грађана. Да видим који би то Шиптар ударио на четника и ко би то секао државну шуму, ко би нападао српску децу, ко би вршио терористичке акте ако четници чувају безбедност на Косову и Метохији. За ту намену имамо велики број српских добровољаца, имамо и законских основа да то остваримо. Америка има специјалце, маринце, тексашке ренџере. Свака држава, свака војска има своје специјалне јединице. Наши специјалци били би четници. Пет хиљада четника држало би Косово и Метохију у миру, пацификовало Косово и Метохију без оружја, нико од грађана не би носио оружје а држава би морала да насељава Србе. На једну капију да улазе Срби а на другу, на другој страни, да излазе Шиптари.

– Ако ми данас не одбранимо Приштину, наша деца ће бранити Крушевац, а наши унуци Крагујевац. Шумадија није далеко од Косова и Метохије.

– Ја говорим искрено, као забринут човек и као отац двојице синова који ће ићи у војску и у рат, зато што су обојица пунолетна. Када се једна држава нађе пред искушењем, она решава хоће ли остати држава или неће. Хоћемо да штитимо и бранимо оно што је наше. Никакав други пут не постоји.

– Никада нећемо побећи од рата који је неминован за сваку државу и за сваки народ. Ми бранимо своју државу и ту територију као део себе, а у одбрани ћемо бити сви ангажовани, без разлике. Али, тај рат би кратко трајао и можда би Србија после тога била у страшним санкцијама али више никада не би имала проблема са Албанцима.

– Нико од нас нема илузија да можемо да победимо НАТО, али нико од нас није спреман да начини било који уступак, нити да устукне и било коме уступи педаљ територије без борбе.

– Спремни смо да издржимо и НАТО напад, али ми, званичници Републике Србије, Косово и Метохију нећемо дати.

– Ако мислите да влада Србије, чији сам члан, може да утиче на одлуку НАТО-а тако што ће да клекне, да замоли да нам опросте све што смо радили и да се повучемо са Косова и Метохије, значи, да извршимо оно што они траже, ја на тај начин не желим да их спречим да нас бомбардују. Ако је то начин да их спречимо, ја ћу лепо да се покупим и да одем у Крагујевац кући, код жене и деце и да се бавим неким другим послом, као што сам то и радио до 1990. године.

– Са задовољством бих учествовао у одбрани Србије, по цену и да погинем. Ништа ми не би било драже него да бар један авион ја оборим.

– Не потцењујемо снагу НАТО-а. То је најјача војна сила на свету. Наша сила није таква да можемо потпуно да се одупремо, али ми ћемо им обарати авионе, ми ћемо се борити за сваки педаљ своје територије. Ако нас НАТО нападне, одговорићемо свим средствима.

 

From → Uncategorized

5 коментара
 1. Predrag permalink

  Imenjace retki su danas ljudi u Srbiji kao ti.Lako ce biti napadati Vucica kad ode sa vlasti.

  • Nisu retki, samo se ne čuju i ne vide.
   Kad Vučić padne, najoštrije će ga napadati ovi koji danas parazitiraju na njegovoj moći.

   • dejan permalink

    PRIJATELJU DANAS SAM KUPIO VASU KNJIGU O PICKOUSTOM LJIGAVCU ALI NEDOSTAJE 49-50 STRANICA(DUPLIRANA 43)PA VAS MOLIM DA MI TE STRANICE PUSTITE NA MEJL

 2. Anja permalink

  Charles Dickens je u svom romanu „David Copperfield“ sjajno opisao ljude poput Aleksandra Vucica i to u liku „Uriah Heep-a“; vrhunski manipulator, lazov, izdajnik, intrigant, lazno snishodljiv covek koji je uz pomoc prevara uspeo da se dodje na celo jedne firme ucenjujucu gazdu firme itd. Samo ukucajte „URIAH HEEP VILLAIN“. nek nam je Bog u pomoci!!

Trackbacks & Pingbacks

 1. ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ: ВУЧИЋ, НИКОЛИЋ И БОМБАРДОВАЊЕ | Zokster Something

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: