Скочи на садржај

HAG JE U SRBIJU POSLAO LAŽNOG ŠEŠELJA

18/12/2014

šešelj i radeta

– Popoviću, nije lepo da tako žestoko kritikuješ Vojislava Šešelja – rekao mi je jedan funkcioner SRS-a, i objasnio svoje viđenje mojih tekstova: – Tačno je da su mnogi postupci našeg predsednika pogrešni, ali moraš da znaš da ovo nije on. Pravi Šešelj je još u ševeningenskom pritvoru, iz Haga je došao njegov dvojnik koga je CIA obučila kako da dokrajči opoziciju i ojača diktaturu Aleksandra Vučića…

Odlična teorija. U njenom ludilo ima sistema.

Razlika između starog/pravog i ovog novog/lažnog Šešelja najjasnije se primećuje u njegovom odnosu prema vladarima, bivšem i sadašnjem, Đinđiću i Vučiću.

Dolaskom DOS-a na vlast, Šešelj se brutalno obrušio na Đinđića. Što god se desilo u Srbiji, Šešelj je znao ko odgovoran.

– Haškom tribunalu je izručen Slobodan Milošević – kriv je Đinđić.

– Albanci su u Preševu dignu oružanu pobunu – kriv je Đinđić.

– Šofer ministra Dragana Veselinova je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala devojka – kriv je Đinđić.

– General Momčilo Perišić je uhvaćen prilikom prodaje vojnih dokumenata agentu CIA – kriv je Đinđić.

– Ubijen je policijski general Boško Buha – kriv je Đinđić.

– Legija je izazvao požar u diskoteci u Kuli – kriv je Đinđić.

– Miodrag Kostić je za po tri evra kupio tri šećerane – kriv je Đinđić.

Đinđić je bio kriv jer je leteo avionom Stanka Subotića Caneta, novogodišnje praznike 2001/02 proveo je u Dubaiju, najurio je DSS iz Skupštine, išao je u Šilerovu kod Dušana Spasojevića i u Kotobanju kod Čumeta, izvršavao je Montgomerijeve naloge, radikalima je blokirao pristup medijima… Na kraju, od Karle del Ponte je tražio da montira optužnicu protiv vojvode.

Svaki događaj, glasinu ili makar sumnju Šešelj je predstavljao kao konkretne dokaze da je Zoran Đinđić mafijaški premijer koji zaslužuje samo smrt koja će, kao što se i videlo, obradovati sve iskrene velikosrpske patrijote. Iako je bio progonjen, pod stalnom pretnjom Haškim tribunalom, Šešelj se izuzetno hrabro i agresivno obračunavao sa zlim neprijateljem, ne štedeći ni sebe, ni njega.

Tako je to radio pravi Vojislav Šešelj.

Ovaj, lažni, koji se vratio iz Haga, sa istom žestinom nasrće na Tomislava Nikolića.

– Vučić je potpisao tzv. Briselski sporazum i zaokružio državnost albanske Republike Kosovo – kriv je Nikolić.

– Vučić je Arapima u bescenje prodao najplodniju vojvođansku zemlju – kriv je Nikolić.

– Vučić je uzeo ogromne kredite i zadužio nekoliko sledećih generacija – kriv je Nikolić.

– Vučić je uveo mrak u medije – kriv je Nikolić.

– Vučić štiti tajkune – kriv je Nikolić.

– Vučić je smanjio plate i prava radnika i opljačkao penzionere – kriv je Nikolić.

Vučić već treću godinu drži Srbiju u neformalnom vanrednom stanju u kome, pomoću straha i nasilja, sprovodi torturu nad opozicijom, nepodobnim medijima i svim građanima koji traže promene. Vučić upravlja policijskim akcijama, diktira optužnice i presude, određuje ko može i ko ne sme da radi, ko ima pravo na život, a koga čeka zaslužena kazna zbog suprotstavljanja diktaturi.

Za sve je kriv Toma Nikolić. Kako i ne bi, kad je kupio diplomu i ima pohlepnu ženu. Za razliku od Vučića, koji je izuzetno obrazovan, a i ne zna se ko mu je trenutna žena.

Lažni Šešelj često i s pravom proziva bahatu Dragicu Nikolić. Nervira ga njen humanitarni fond, skupi kompletići i šeširi, a naročito firmirane cipele. Šta bi tek o njoj pričao da se kandidovala za predsednika, kao neka tuđa supruga, „verna Srbiji“… Malo fali pa da Šešelj objavi da je Dragica nasrnula na žandare, otvorila fantomsku firmu, reketirala tajkune i organizovala prebijanje aktivista opozicionih stranaka. Pripisao bi joj i to, ali ne sme da pominje inkriminisana dela, prepoznao bi se batica onog koga Šešelj ne sme da proziva, osim kad naglašava kako je obrazovan, pametan i sposoban.

Sestre radikalke i sestre radikale ne zanima istina, oni veruju u lažnog vođu. Moraju. Šešelj je proveo 12 godina u Hagu, a to znači da je nepogrešiv. U svojoj nadčovečanskoj mudrosti, on je genijalno procenio da će Vučićev sistem najlakše oboriti preko Tome Nikolića, koji nikome, osim Dragici i sinu Radomiru, ne znači više od lanjskog snega. Zato se vojvoda takmiči s „Kurirom“, „Informerom“ i „Blicom“ u blaćenju lika i nedela bajčetinskog master-predsednika.

Rezon postoji. Iako je toliko kretenski da i Vjerica laže kad kaže da ga razume.

Kad se obračunavao sa Đinđićem, pravi Šešelj nije DOS-ov sistem podrivao napadima na Milana Milutinovića, koji je imao istu moć i uticaj kao danas Nikolić. Zato se pravi Šešelj gica u nekoj tajnoj ševeningenskoj ćeliji i urla dok na TV gleda kako ga dvojnik bruka.

Ipak, ne verujem u teoriju o lažnom Šešelju. Ovo je autentični, jedan jedini Šešelj, uvek jednako nezainteresovan za opštu korist, istinu i pravdu, koncentrisan isključivo na ostvarenje neke lične ambicije. Ne znam čime mu je Vučić zapretio i kako ga je potkupio, ali siguran sam da je uspeo da Šešelja, političara velikog formata, ispresavija i prepakuje u džepno izdanje. Takođe, uveren sam da će Tomislav Nikolić politički nadživeti obojicu svojih ostrašćenih protivnika, i Vučića i Šešelja. To neće uspeti zbog svoje inteligencije i političke snage, nego zbog slabosti protivnika, koji ne shvataju da im je združena akcija protiv zdravog razuma osuđena na neuspeh.

istina o vucicu_korice_dinexreklama

KNJIGE PREDRAGA POPOVIĆA NARUČITE NA 063/123-2702

From → Uncategorized

29 коментара
 1. Gordana D. permalink

  Auuuu, funkcioner stranke pa se ispoveda novinaru kritikujući svog glavnokomandujućeg u ovako osetljivim trenucima i po zemlju i po samu stranku, a naposetku i po samog lidera iste dok mu za vratom sikću i o glavi rade bukvalno svi od gospodara Srbije glavom i bradom do nezasitih hrvatskih hordi zla večito gladnih srpske krvi.
  Nije to ništa dobro, nikako nije.
  Moje mišljenje je da prof. dr Šešelj kao vrhunski pravnik i intelektualac zna šta radi i po kom redosledu ali ipak ostavljam neku rezervu kao nestranačka ličnost , osoba koja sa strane posmatra događaje i ima slobodu da ih tumači po svojoj volji ne primajući instrukcije ni od koga i ne zaviseći ni od koga.
  Ovi drugi upoznati sa partijskom, stranačkom hijerarhijom i kako to tu ide i treba moguće da su upućeniji, ne sporim.
  No, videćemo šta će se sa svim ovim izdešavati kao i sa državom uostalom : voda nam je do grla pa ili tonemo ili će nas neko nasukati ako pomisli da još nešto može iskoristiti…i nećemo dugo čekati da sve ovo saznamo.

 2. Gordana, ako je voda do grla, zar zaista mislite da nema prečeg posla od šegačenja s Tominom diplomom i Dragičinim cipelama?

  • darko permalink

   Dragi gospodine Popoviću, ne bih želeo da steknete utisak kako na Vašem portalu određujem bilo kakva pravila, ali Vas iskreno, kao neko ko zaista ceni Vaš rad, molim da ne ulazite u diskusiju sa radikalskim provokatorima. Šta su imaju da kažu, da umeju da urade i šta žele da naprave od Srbije, pokazalu su od devedesetih na ovamo. Osim mržnje, podela, progona i laži nisu imali šta drugo da nam pruže. Od njih se dobrom ne možemo nadati. Sad’ kada im se vratio glavni klovn iz Haga, ponovo umišljaju kako će zaluđivati narodne mase, kako će ponovo sa tenkovima krenuti na Vukovar i da smo mi ostali i dalje ludi da ih sledimo, kao što je to činio deo naroda tokom poslednje decenije prošlog veka. Srbijom danas vladaju njihovi dojučerašnji drugovi, stvoreni po matrici Šešeljeve ideologije, na isti način kako bi to oni činili – terorom i demagogijom.
   Šalu na stranu, možda bi trebali da prestanene sa pisanjem tekstova na temu Vojode od zarđale kašike, budući da su isti lepak za razno-razne frustrirane radikale i ostale ultranacionaliste. Imaju svoje forume, svoje „Stormfront“ i „Whitepride“ sajtove, pa neka se tamo iživljavaju do mile volje, umišljajući kako nešto značjano rade za otadžbinu. Onu istu kojoj su toliko zla i poniženja naneli. Ako iko od njih misli da će razni Nacionalni i ostali strojevi zavoditi red u Srbiji, te određivati ko ima a ko nema prava, grdno se varaju. A to se odnosi i na razne „Gordane“, „Dušane“ koji od činjenica i argumentovane rasprave beže kao đavo od krsta. I neka nam oni ne pričaju o „vodi go grla“ jer su upravo oni i njihovi socijalističko-julovski ortaci odvrnuli tu slavinu koja neprekidno teče već pune dve decenije.
   Vama dragi Peđa svaka čast za tekst, i drago mi je da postoji sajt na kome se može pročitati nešto pametno, objektivno i iskreno.

   • darko permalink

    *ispravka: Šta su imaju da kažu, da umeju da urade i šta žele da naprave od Srbije, pokazalu su od devedesetih na ovamo – Šta su imali da kažu, šta umeju da urade i šta žele da naprave od Srbije, pokazali su od devedesetih na ovamo.

  • Gordana D. permalink

   Ah, pa dragi Peco ( izvini ali na društvenim mrežama nikome ne persiram, a ovo Peco mi je ostalo od prvog nam upoznavanja neke daleke godine u onim mračnim Kurirovim prostorijama kod štajge gde se dedoh nekim poslom da bih kasnije i pod pretnjom otkaza odbijala mogućnost da ponovo provirim tamo iako ruku na srce jedini ti si na mene ostavio koliko toliko pozitivan utisak kao prihvatljivo i ok stvorenje kojem je možda malo i neprijatno što je tu gde je al’ Bože moj, od nečega mora i da se živi, je l’ te).
   Elem, skrenuh sa teme, ti vrlo dobro znaš ko kuva tu čorbu sa bajčetinskim opancima i Šanel kamuflažnim parfemima ne bi li se ubio miris praziluka. I sam si do juče bio deo te kulinarske mašine dok se Kurir nije razgranao na proste činioce tipa Pravda, Nacional , da i Informer sada, itd.
   Nemoj da razočaravaš široke narodne mase koje većinom navraćaju na tvoju stranicu po dozu bensedina kada im se smuči dnevnopolitikantska burleska …bar ja zato i dolazim skoro od samog početka kad si krenuo u ovu rabotu i vrlo pozitivno sam je ocenjivala.

   Još nešto uzgred, ne mogu da kažem prijateljski savet jer nismo prijatelji ali eto kao neko ko sporadičnim klikovima ipak doprinese nešto ovde , obuzdaj ovog malog pit bulčića, žutokljunca koji ti se raspevao po stranici nevešto glumeći gorilu telohranitelja nejakim mu ručicama …nije dobro za biznis budući da ipak reklamiraš i knjige koje bi da zažive kod šireg auditorijuma.
   Ako nastavi s ovako žestokim napadima na nas publiku, a uz tvoju punu podršku , bojim se da se to ne odrazi veoma negativno pa i po tebe 🙂

   • darko permalink

    Vi zaista osim uvreda i kleveta nemate šta da napišete. Nemap problema… Biću i pit-bulčić i žutokljunac (koji uzgred ima fakultet, pet godina radnog staža i titulu mastera jedne od društvenih nauka), ako će vas i vama slične to učinit srećnijim. Naš narod kaže da sa kime smo – takvi smo, pa se zato iskreno nadam da gospodin Popović neće prihvatiti vaše „advokatske“ usluge, i vama sličnih, jer da je hteo mogao se odavno učlaniti u SRS ili SNS, pa bi danas bio glavni urednik u nekom režimskom mediju. Za mnoge od vas – Predrag je institucija u svojoj profesiji, hrabar i otvoren, i za razliku od raznih „Gordana“ nikada nije omalovažavao svoje neistomišljenike. Ima nas raznih koji ovde dolazimo po svoju dozu bendsedina, ali mislim da ste vi „Gordana“ pogrešili ordinaciju. Trebalo bi da se javite u Magistrat, a ne ovde. Ne znam da li ste primertili, pošto rekoste kako pratite Predragov rad od početka, da sam na ovom blogu akitvan tek mesec ili dva, i da sam ranije izbegavao da ostavljam komentare, ali sam na to bio primoran kada ste vi radikali i ostali ultranacionalisti krenuli da blatite njega.
    Eto, jedan od vas, izvesni „Miloš“, samo koji redak dole, ponovio je stare klevete na račun autora, i ovo mu nije prvi put. Ne bih da pominjem razne „Dušane“, „Nebojše“ i ostale neznane junake koji su Popovića otovreno nazivali izdajnikom i stranim plaćenikom. On je već jednom imao posla sa takvima, ali pre deceniju i po u nešto drugačijim okolnostima.
    Varate se ako mislite da ovde dolaze samo vaši istomišljneici, jer je blog prepun čitalaca poptuno drugačije političke orijentacije. A to što vi radikali sada izigravate klonove sns-botova, jeste isključivo vaš problem.
    Veću štetu ovaj blog može imati ako samo vaši komentari budu dominirali, jer Popović nije glasnogovornik Vojvode iz Magistrata, već deo svih nas koji se gadimo ovog režima. Obuzdajte vi radikali svoje kerove, jer se nadam da niste zaboravili da vam ovo više nisu devedesete.

   • Draga Gordano, izuzetno su mi zanimljive insinuacije koje plasiraš u komentarima, kojima pokazuješ vrhunsku veštinu u spinovanju. Čestitam. Međutim, malo zbog ostalih čitalaca i učesnika ove polemike, a malo više zbog mene, pokušaću da razjasnim neke detalje iz tvojih navoda.
    1. Ne poznajemo se.
    2. Nije tačno da smo se upoznali u „mračnim Kurirovim prostorijama kod štajge“. Nikada nisam bio ni u kakvim prostorijama Kurira. Kod štajge su bile redakcije Nacionala i Pravde.
    3. Nije tačno da se Kurir razgranao na ostale novine koje pominješ. Kurir je nastao nakon što je grupa DOS-ovih ekstremista, na čelu s Bebom i Čedom, zabranila Nacional.
    Pretpostavljam da su te greške u tvojim tvrdnjama nastale slučajno, bez zle namere, ali ipak smatram potrebnim da ih razjasnimo.
    Takođe, razumem zašto si stvorila utisak da sam „do juče bio deo te kulinarske mašine“ „koja kuva tu čorbu sa bajčetinskim opancima…“ ali i tu grešiš. Uzalud na taj način pokušavaš da kompromituješ moj rad. Znam, ne vredi da sad, po hiljaditi put, ponavljam da nikada nisam bio član nijedne stranke i da nisam glasao, iako imam čvrste i poprilično jasne političke stavove. Sarađivao sam sa Đinđićem, Karićem, Vučićem i Šešeljem. Oni su znali i prihvatili činjenicu da sa mnom mogu da se dogovore oko poslovnog angažmana u okviru novinarstva, ne i politike. U čorbama koje su oni zakuvali nema mene.
    Na kraju, hvala na utisku da sam „prihvatljivo i ok stvorenje“ i na pozitivnim ocenama nekih tekstova na ovom blogu. Smatram da si ovu stranicu obogatila svojim komentarima. Žao mi je što su te razočarali moji stavovi o Šešelju, ali ne mogu da ih se odreknem, moji su.
    Hvala i na prijateljskom savetu da „obuzdam ovog malog pit bulčića“. Niko nema moju podršku u bilo kakvim napadima na bilo kojeg neistomišljenika. Na ovom blogu ne dopuštam samo uvrede, psovke i govor mržnje, bez obzira da li je to usmereno protiv Vučića, Šešelja ili, što je najčešći slučaj, na mene. Ipak, ponekad ni cenzura na pomaže, potkradu se takvi primeri. To nije slučaj s komentarima čitaoca koji ti smeta.

   • darko permalink

    Znao sam odmah da je Gordana spinerka. Hvala Pedja što ste demistifikovali ovu personu koja je svima dosadila. Drago mi je da ste i njoj i ostalima stavili do znanja da mi slobodoumni komentatori nismo bilo ciji električni zečevi, već osobe sa svojim stavom. Svako od nas ima svoje poglede na stanje u društvu, svako može i treba da iznese svoje mišljenje, ali je sasvim druga priča kada neko čitavu stvar banalizuje sa sve uličarskim rečnikom.

   • stanislava.antifa permalink

    Znala sam odmah da je Gordana spinerka. Hvala Pedja što ste demistifikovali ovu personu koja je svima dosadila. Drago mi je da ste i njoj i ostalima stavili do znanja da mi slobodoumni komentatori nismo bilo ciji električni zečevi, već osobe sa svojim stavom. Svako od nas ima svoje poglede na stanje u društvu, svako može i treba da iznese svoje mišljenje, ali je sasvim druga priča kada neko čitavu stvar banalizuje sa sve uličarskim rečnikom.

   • stanislava.antifa permalink

    Eh, dragi Darko, ne zameri sto „objavih“ tvoj komentar, htela sam da ti repliciram, ali sam greskom kopirala tvoj tekst. Da, slazem se sa tobom, dosla je ovde samo da bi provocirala.

 3. Dragi Darko, možda ste u pravu, ali ostajem pri uverenju da većina radikala ipak shvata da Šešelj povlači loše poteze. To, uostalom, pokazuje činjenica da ih se čak 30.000 okupilo na radikalskom mitingu, a samo desetak dana kasnije, pred Predsedništvom, na hepeningu s Tominim diplomama, nije ih bilo više od sto. Naravno, ima mnogo i onih koji se nadaju da vođa radikala ima dobre namere, pa ga nekritički podržavaju. Dok god u polemici ne koriste psovke, uvrede i zarđale kašike, tu sam… Pokušaću da im objasnim svoje i da razumem njihove stavove.

  • darko permalink

   Znate kako se kaže: Nekada su naše najveće zablude istovremeno naša najžešća uverenja. Možda dotična „Gordana“ i ostala ekipa frustriranih radikala na ovom blogu veruju u ideju Velike Srbije i kako će Vojvoda od zarđale kašike da nešto promeni, bolje reći sami sebe lažu, ali se potpuno slažem sa Vama da dosta njih shvata da je povratak Šešelja i ono što dotični radi, u rangu prosečnog, čak lošeg, reality show programa. Umesto Bojanića, Đusa i ostalih sokova, dobili smo cirkus u kome su glavni farmeri vodeći srpski političari, i naravno Džej – što bi kazao Bora Čorba.
   Ma koliko delovali kao da si pali sa neke kruške ili šljive, ti isti radikali su deo ovog društva, i sve ono što pogađa nas obične smrtnike, domaće i strane izdajnike, pogađa i njih istovreno. Nisu samo nama smanjivali plate i penzije, nisu sama nama cene hrane preskupe, već i njima. Taj udar realiteta jeste nešto što bi i njih moglo da natera da se zapitaju šta rade i koga slede. Kao što Šešelj nije ostetio sve tegobe ratnih devedesetih, verujem da ni sada ne oseća svu žestinu ekonomskog sunovrata Srbije. Ćorav kad’ progleda daleko vidi, a ja se iskreno nadam da će naši dragi radikali progledati uskoro. Za njihovo, ali i naše dobro.

   • darko permalink

    Kada je Šešelj došao iz Haga, većini je je bilo jasno da on NE MOŽE srušiti Vučića sa vlasti, To je utopija. Ali, sada se postavlja drugo, znarno bitnije pitanje, da li on uoošte ŽELI da se obračuna sa ovim režimom. Za radikale će istorijski uspeh biti povratak u parlament, i to je verovartno najveći domet koji njihova politika može da postigne. Naravno, veće rezultate mogu da očekuju samo ako otvoreno ili tajno podrže Vučićev kartel, na sličan način kako su to uradili Vulinovi i Ljajićevi socijalisti, koji su od kombi stranaka postali deo srpske vlade sa sve ministarskim mestima. A ako se desi da naprednjaci i radikali. konačno, obnove svoje bratstvo i jedinstvo, Srbija postaje balkanski Titanik. Nećemo znati da li su duži redovi ispred narodnih kuhinja ili ambasada.

 4. A meni se vidis pre cini da ovo nije pravi Popovic nego lazni. I to ovoga kao da je sklepala neka mnogo neozbiljnija ustanova nego sto je CIA. Ne znam doduse coveka licno, ali svejedno osecam podvalu. Onaj nekadasnji je imao nekog postovanja prema elementarnoj logici. A iza ove logike opet izgledalo je kao da stoje i neka jaka i iskrena uverenja. Ovaj samo otaljava posao.

  • жељко.митић permalink

   Дакле, Предраг Пповић, је био добар само док је нападао режим, и писао феноменалне текстове о дахији из Јајинаца. Али, кад’ се сетио мало даље прошлости, и оних који су му убили пријатеља и колегу (Славка Ћурувију), онда је постао најгори на свету. Батина има два краја, а вас радикале сви веома добро памтимо. Не знам колико година имају остали коментатори, мислим да се ради о младим људима махом (који се и не сећају шта је све рађено у Србији од 1991 до 2000. године), али се ја са својим 56 година живота и рада веома добро сећам. Ништа што је Поповић написао о Шешељу није лаж, само је проблем што фанатици који следе лажног четничког војводу, то не желе или не могу да схвате.Нећу са било киме лично да се расправљам, јер примећујем да овде има особа које су дошле само да вређају и пропагирају своје политичке идеје, али ми је веома жао да после свега што смо као народ доживели у последњих 25 година и даље има оних који верују у Велику Србију и Шешеља као вођу и спасистеља нације. Идеје тог човека су превазиђене, њих је демантовало време, а веома вероватно ће то додатно учинити и његови потези у будућности. Не знам само ко ће вам бити крив када се буде удружио са Вучићем, или када опет крахирате на изборима? Кога ћете кривити? Народ,? Стране обавештајне службе? Поповића? Да ове треба маћи са власти – треба, само што то није посао који СРС може да уради, нити странка састављена од неколико фанатика у врху то може да уради.

  • Vukota permalink

   Mislim da se @Gordana premaskirala u @Milosa,ali ja ne bih bio bas toliko siguran da je u pitanju zena kao i da je u pitanju SRS kadar,pre bih rekao da je @Gordana jedan stabilan naprednjak. Kao sto rece @zeljko.mitic tuzna je ova Srbija kada i posle toliko nesreca koje su nam naneli Seselj,Vucic,Toma,… i ostali nishtaci (kako ih zove moj otac), u Srbiji jos uvek postoje nesrecnici za koje je Seselj i dalje neki politicki faktor. Srpski narod je takodje dokazao da je evidentna genetska nakaza koja posle svega tim nishtacima Vucicu i Tomi daju 50 posto podrske. I nismo za bolje nego za neku van planetarnu deponiju.
   PS:Predragu zahvaljujem na perfektnim i realnim tekstovima i ovo malo „svezeg vazduha“ koji nam daje u ovoj totalno zagadjenoj septickoj Srbiji!

 5. Tamara permalink

  Ti si golo govno . I plus nemas kosu … ha ha ha ha ha ha …
  Uzgred najvaznije je da ga ‘djindjic’ vise nema – nista vaznije na ovom svetu za ovu zemlju od toga ne postoji . Razume se tebi moze da bude vaznije samo ubistvo onog drugog psa ‘curuvije’ inace opste poznato tvog ljubavnika – ustasko pederska nakazo .

  AOJ Slobo POSLAO SI SALATE – dr Seselja – BICE MESA KLACEMO hrvate … prvenstveno beogradske prikrivene hrvate …
  AOJ beogradski prikriveni hrvati AL CEMO VAS KLATI – POLA KLATI POLA PSIMA DATI – NI poremeceno poludelo pickousto vas novi “PREMIJER djindjic i PREMIJER SLAVKA curuvija“ VAS NECE SPASITI … i sve se rimuje …

  Nisi ti nama doraso na taj nacin deckicu bez kose … ha ha ha ha ha ha …

  • stanislava.antifa permalink

   Ludaco, iz koje si ti ustanove odbegla?! Pobogu gospodine Popovicu sto objaviste ovaj komentar? Iskreno, ma sta mislila o radikalima, ne mogu biti toliko drska da ovu osobu nazovem -radikalkom. Ovo je samo i nista drugo osim – budale. Ali, kada bolje razmislim, neka ste objavili. Neka vide citaoci kuda vodi radikalni nacionalizam, i na sta su takvi ljudi spremni. Sustinski, iako je ovo obicno lupetanje, uvek ima ludaka koji bi tako nesto i pokusali. Bilo kako bilo, radikali se upravo nalaze gde im je i mesto, na politickoj margini.

  • darko permalink

   Koga ces ti klati? Ajde dodji, zakolji me… Hoces adresu? Izgleda da je nestasica lekova u apotekama. Nista nisu javili u medijima. 🙂 Terapija se mora uzimati na vreme.

 6. жељко.митић permalink

  Ја имам само неколико питања за дежурне агитаторе СРС-а на овом порталу, јер ми је више мука од њигових парола које слушам већ 25 година. Дакле, хоћу да чује ваш став по питању Славка Ћуривије – Поповићевог пријатеља и колеге, а жртве режима Слободана Милошевића – Шешељевог газде. Такође, желим да чујем ваше мишљење о убиству Ивана Стамолића, Зорана Ђинђића, прогону независних медија и новинара (којима је припадао покојни Ћурувија), као и осталим злочинима режима. Доста је било демагогије.

 7. darko permalink

  Odmah ću vam reći: uzalud čekate. Ali, da vam uštedim vreme, dodaću, odgovoriću umesto njih. Da, za nih su vi oni bili izdajnici, kao i svi ostali Srbi koji nisu hteli da se slože sa idejom Velike i etnički čiste Srbije, i koji su želeli normalnu državu.

 8. neko-iz-mase permalink

  Kao neko koje procitao sve knjige P. Popvica, kao i vecinu tekstova ovde ili u Tabloidu, smatram da mogu dodati svoje skromno misljenje ovoj diskusiji. Apsolutno se ne mogu sloziti sa tvrdnjom kako ce novinski radovi P. Popovica izgubiti na vrednosti zbog komentara koji se ostvaljaju ovde. To samo znaci da su isti veoma citani, sto je kompliment i profesionalni uspeh za svakog novinara. Ovo pisem kao sestric osobe koje je novinar Politike vec 23 godine. Razlicito misljenje je sasvim normalno, i uopste mi nisu jasne osobe koje smatraju da bi P. Popovic trebao da se pretvori u potparola bilo koje stranke, a po najmanje radikala. Ako radikalima i ostalim patriJotama smeta pluraliyam misljenja, kao i cinjenica da veliki deo srpskog naroda vise ne pada na fore od pre dve decenije, resenje je jednostavno, prestanite da posecujete ovu stranicu. Meni kada se ne gleda film, prebacim na drugi kanal, i necu zbog toga da mrzim urednika televizije. Svako koje makar jednom citao knjigu „Poslednja ispovest – Oni ne prastaju“, dobro zna da autor nema ni jednog razloga da napise bilo sta pozitivno o Seselju ili tim vremenima, koja su na zalost samo kalendarski iza nas, te jos kako „povampirena“ u ovoj vlasti. Da podsetim zaboravne radikale, rezim Slobodana Milosevica je ubio Slavka Curuviju zbog istog dela zbog koga sadasnji radikali i ovde napadaju P. Popovica – drugacijeg mislejnje, i odbijanja pristanka da zacuti. Ne znam koliko su u sve to involvirani Vucic i Seselj, ali znam da nisu pokazli ni trunku saosecanja prema Slavku, i da je taj isti Seselj na dan sahrane zbijao morbidne sale na racun pokojnika. A pre zlocina su kao deo tadasnjeg rezima, svojski bili deo hajke na listove Evropljanin i Dnevni telegraf, kao i Curuviju licno. Da je to jedina morbidarija Vojislava Seselja pa je mucno citati o tome, ali nije. Setimo se advokata Barovica, tuca u Skupstini Srbije, potezanja pistolja… Puna podrska P. Popovicu za njegov rad, kao i ostalim slobodoumnim komentatorima, a radikalima ne znam sta da kazem, zaista su mi smesni.

  • stanislava.antifa permalink

   Radikali su nam svima smešni, samo je problem što na kraju balade svi plačemo. SRS je stranka koja od svog osnivanja, dalekih devedesetih, nikada nije privlacila obrazovane, napredne, gradjanskim vrednostima okrenute birace. Više nego Bulajić u svojim partizanskim filmovima, Šešelj je svojom retorikom i koreografijom obrukao stari četnički pokret. Šta reći o stranci koja je osnivala paravojne formacije, i čiji lider je progonio dete od šest godina, samo zato jer je druge nacije. Zaista mi nisu jasni likovi koji se lože na njegova buncanja, i koji sudbinu jedne marginalne stranke vezuju za sudbinu države i naroda. Da neće Srbija propasti ako nestane SRS?! Zaista u čemu je razlika između prosečnog radikala i naprednjaka, osim u trenutnoj politici? I jedni i drugi imaju kult vođe, totalno su netolerantni prema neistomišljenicima, i nemaju problem sa tim da svoje ideje nameću silom. Pročitajmo ranije komentare sns provokatora, i sadašnje radikalskih junkera. U čemu je razlika? Da, formalno postoji, sve ostalo je isto. Nemaju argumente, niti mi trebaju, brane se uvredama. Jedno ih pitaš, oni pričaju drugo, nikada nisu voleli nezgodna pitanja. Valjda zato i mrze sve koji drugačije misle. U njihovoj blizni nikada ne znaš kada ćeš se okliznuti na koru od banane. Zemunski bananameni su ovoga precenili sebe. Šta bi bio najbolji novogodišnji poklon za otadžbinsku upravu? Verovatno kalendar.

 9. Paul Artwork permalink

  Brate mili, svi ste smorili za Ginisa svojim komentarima. Ok, svako ima svoje misljenje, i sta sada mislite da uradite povodom ocitog neslaganja stavova? Da se poubijate? Jbt, zemlja nam skoro nije bila u ovakvom sranju, ljudi lude zbog nemanja posla i bez dinara u dzepu, a vi ovde ispravljate krive Drine. Ako vas zanima kakva je Srbija danas, izdadjite iz svojih soba, pa pricajte sa ljudima. Videcete da ih nije briga ni za Seselja ni za Djindjica, a jos manje za vase komentare, vec kako da prezive od prvog do prvog, radeci za plate koje su visestruko, ponavljam visestruko, manje od prosecne socijalne pomoci u EU. Svi znamo za Seselja, sta je radio i na cijoj je strani bio, i sta tu ima vise da se prica. Autor je pogodio u metu, posebno mi se svidja sto je potvrdio stav da nije radikal i pored saradnje sa Vucicem, i svojim komentarima samo kvarite sustinu napisanog. Batalite me prica o Seselju, sta me briga za tog retro lika, jer ne mogu da nadjem posao pola godine. Kao imao sam puno koristi od njegove politike nekada, i toga sto je „pobedio“ Hag, pa cu se sa potresti sto se vratio i opet zajebava ovaj narod kao ranije. Bolje neka se leci, neka se seta i druzi sa narodom, umesto sto pod stare dane od sebe pravi budalu. Vucica moraju da sklone mladji, sposobnij ii naprednji ljudi, a ne stranka sastavljena od vudu-vracara i onih sto gadaju cipelama po Skupstini. Dajte vi meni posao, da imam svoj dinar, pa posle mozemo do mile volje da se raspravljamo o glupostima. Za Pedju pozdrav, i samo napred… I ako moze jedna sugestija, da napisete nesto u vezi davanasnjih tvrdnji da su Djindjic i DOS poslali Seselja u Hag, ili je on zaista pobegao znajuci da se sprema „krvavo“ prolece, pa ko veli boljie da pobegnem odavde na vreme.

 10. Bojan permalink

  Jednog dana, kada istoricari budu sagledavali doprinos SRS politickom zivotu Srbije, jedino ce moci da istaknu nasilje, bahatost, grubijanstvo, huskanje na rat i ratne zlocine, najprizemnije uvrede, raspirivanje nacionalne mrznje, opoganjivanje institucije Republicke Skupstine i ostale Seseljeve anticivilizacijske tekovine. Deca u skoli ce uciti o grupi ekstremista i budala koji nikad nisu mogli da se pomire sa cinjenicom da nemaju vecinsku podrsku u narodu i da nijedna normalna politicka organizacija nije htela da pravi savez sa njima, zbog cega su ovi reagovali novim izlivima mrznje i obelezavanjem svih ostalih kao izdajnika. Zaista specifican socijalno-politicki fenomen.

  • жељко.митић permalink

   Браво Бојане. Драго ми је да још има Срба који нису поверовали у њихове лажи. Сигуран сам како време буде одмицало, а точак историје се све брже окретао, да ће њихове идеје бити заборављене. Још само да срушимо ову напредњачко-радикалну власт, па да Србија одахне од терора и пљачке.

 11. blok_aut permalink

  Šešelj je doživeo da od gospodara postane sluga Vučiću. Koliki je to pad i koliko je uspeo da naplati to u EUR, nećemo saznati, ali ostaće bedna marioneta u rukama svog đaka, baš kao i kvazi demokrate i eksperti koje ovaj rođeni manipulator krčmi po potrebi.
  Pogledajte Wikipediu, cenzori su izbrisali polje za supružnika, pa tako ovaj majstor prodavanja magle i iluzije, za razliku od ostalih nosioca najviših javnih funkcija u okruženju, da ne pominjem demokratski svet, uopšte i nema opciju imena supružnika ili statusa…

 12. коста пејчић permalink

  Шешељ = говно, пајац, лажни четник, простак, сарадник СДБ и Вучићева продужена рука

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: