Скочи на садржај

Dragan ĐILAS i Ksenija VUČIĆ: Male porodične čarke na Tviteru

20/10/2018

dj kv wp

Sve prave ljubavi su tužne. Takva je i ona Đilasova, poslovno-politička, prema Aleksandru Vučiću.

U toj romansi, Đilas je svom izabraniku ispunio sve snove, dao mu je novac, vlast i priliku da uništi Srbiju. Kad je dobio što je hteo, Vučić ga je ostavio, ali ni to nije poljuljalo Đilasove emocije, nastavio je da hvali njegov projekat „Beograd na vodi“ i podržava naprednjačku „borbu protiv korupcije i kriminala“. Tek kad je ta „borba“ pokucala na njegova vrata, Đilas je skinuo burmu i, na Tviteru, kriknuo naprasno shvaćenu istinu:

– ADVOKAT DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA I ŽELJKA MITROVIĆA ALEKSANDAR VUČIĆ JE NAJVEĆI LAŽOV KOJI JE HODAO ZEMLJOM SRBIJOM U NJENOJ ISTORIJI.

Umesto Đilasovih bivših poslovnih partnera D.J. Vučićevića i Mitrovića i njihovog advokata, odnosno gospodara, odgovorila je Ksenija prvovenčana Vučić.

– A, što vičete? Dve ili tri oktave više neće sakriti nedostatak argumenata. Ako ste se tome nadali – grešite. A, ako niste – onda ste samo nevaspitani i bahati = navikli da komunicirate povišenim tonom – navela je Ksenija Vučić u komentaru.

1

Trebalo bi joj verovati, ona zna sve o nedostatku argumenata, nevaspitanju, bahatosti i komunikaciji urlanjem. Dve decenije torture, kojoj još nije kraj, ostavile su posledice, među kojima je i potreba da na Tviteru igra ulogu dežurnog kerbera bivšeg supruga.

U porodičnu čarku umešali su se naprednjački botovi, ali i nekoliko normalnih tviteraša. Dušan Marović je savetovao Kseniji da „gleda da se uda, a ne da se zamlaćuje po Tviteru“. Bilo je i onih koji su pokazali razumevanje za to „što se ne trezni“, posle svega što je prošla, dok je neke interesovalo da li joj se „vratija Šime“.

Ksenija je odgovarala kao da je zaista Vučić, primitivnim sarkazmom i uvredama. Svaki dijalog završavala je blokiranjem sagovornika. Iako je u prvom komentaru tvrdila da upotreba velikih slova predstavlja viku, koja ne može da sakrije nedostatak argumenta, ponosno je naglašavala BLOK!

ksenija blokira

ksenija blokira2

ksenija blokira3

Eto kolika je moć Ksenijine podsvesti. Moć svesti prezentovao je Đilas. Nije prihvatio Ksenijin izazov. Ignorisao je ovu, kao i njene prethodne prozivke, poput one da „ne razbija ogledalo ako mu se ne sviđa slika koju vidi“.

Od ove tviteraške čarke najviše koristi ima Aleksandar Vučić. Ma koliko njegov bivši partner Đilas bio u pravu, odijum s lajne usmerio se na bivšu suprugu Kseniju, pa najveći lažov koji je hodao zemljom Srbijom nema razloga za brigu.

 

 

From → Uncategorized

Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: