Скочи на садржај

Vučiću, izvini

28/12/2016

vucic-i-zorana

Znaš da te ne ignorišem, ali danas nisam stigao da ti pišem. Ceo dan sam potrošio na sastanke sa raznim naprednjacima, koji o tebi misle isto što i ja.

Moram da ti se požalim, najviše su me nervirali ovi Zoranini. Uplašio si ih načinom na koji si se razišao s kumom Nikolom, pa su brže-bolje počeli da pripremaju izlaznu strategiju. U panici im je, zamisli, pala na pamet ideja da na predsednički izborima ne podrže tebe nego Vuka Jeremića. Čuj, Zorana Mihajlović i Vuk Jeremić, MI6 i KGB. Ne ide.

Predstavnici druge naprednjačke frakcije, kojima je dozlogrdilo da trpe tvoju samovolju i slušaju lažna obećanja, nadaju se u Tomu Nikolića. Ako uz predsedničke raspišeš i vanredne parlamentarne izbore, oni će osnovati stranku i pokušati da SNS-u nanesu dovoljno štete da padneš s vlasti.

Naivci. Dva sata sam im objašnjavao da tebi ne pada na pamet da mirno i bez nasilja predaš vlast. Iako su i sami svedoci tvojih agesivnih ispada, neosnovano se nadaju da će te neko spolja prinuditi da u odbrani trona ne zloupotrebiš vojsku, policiju i svoje eskadrone batinaša pod fantomkama. Bilo bi mi drago da su oni u pravu, ali ti i ja poznajemo tebe, dakle mrka kapa.

Na kraju napornog dana video sam se s jednim od tebi vernih sudija Višeg suda u Beogradu. Zgrožen je političkom odlukom da se ukinu istrage protiv Mlađana Dinkića i Bogoljuba Karića, a još više tvojim tragi-komičnim optužbama na račun Ministarstva pravde. Čovek je šokiran drskošću s kojom se rugaš inteligenciji svih građana, kao i podrškom koju sam ti dao u ovom slučaju.

I treba da vređaš sve građane Srbije, jednako ludake koji su glasali za tebe, kao i one normalne, koji nisu uspeli da nađu načina da te na izborima pobede i oteraju u prošlost, gde ti je i mesto. Sprdaj se, može ti se. Predlažem ti da smisliš način da oslobodiš Legiju i Radeta Markovića (vidim da na tome već radiš), zatim da  omogućiš povratak Mire Marković i da mošti njenog Slobe preneseš u Aleju velikana. Kao i do sada, nemoj da obraćaš pažnju na Ustav, zakone i moral, teraj po svome, ti si jedini vanknjižni vlasnik Srbije, sve je tvoje.

Za Zoranu i ostale ogorčene naprednjake ne brini. Koliko god da su pokvareni i podli, nisu ti ni do kolena.

 

From → Uncategorized

Оставите коментар

Постави коментар