Скочи на садржај

Uticaj vazelina na nestašne radikalke

22/04/2017

stojanovic jelena srs

Seks, laži i ustaše, u istoj polemici, mogu da koriste samo nestašne radikalke, večite nezvanične verenice vojvode Vojislava Šešelja.

Kao povod za prezentaciju te simbioze agresije, primitivizma i politikanstva tri vesele vojvotkinje – Jelena Stojanović, Tamara Gajić Ivanović i, naravno, Vjerica Radeta – iskoristile su moju čestitku njihovom izabraniku Šešelju na ostvarenom rezultatu na predsedničkim izborima. Vođa radikala je osvojio 163.802 glasa, tačno 180.696 manje od imaginarnog kandidata Ljubiše Belog Preletačevića. No, nije bitan Beli, vojvoda Voja ostvario je uspeh samim tim što je dokazao da je bolji kandidat od svoje supruge Jadranke, koja je 2012, bez obzira na mnogo manju izlaznost, osvojila 16.009 glasova manje. Dakle, Šešelj, generalno, jeste najveći gubitnik ovih izbora, ali bar je, zasad, najuspešniji predstavnik svoje bračne zajednice. Svaka mu čast.

tviter status

Izborni fijasko pokazao je da su radikali izgubili poverenje glasača, ali oni ne mare, zadržali su stari, prepoznatljivi patološki odnos prema realnosti. Umesto da analiziraju nemilosrdne činjenice, nasrnule su na onoga ko ih objavljuje. A i to rade na svoj, potpuno pogrešan, način.

Mora da ste Boškovi njega najviše boli što mu nisu i sad poklonili glasove – napisala je Tamara Gajić Ivanović, potpredsednik Opštinskog odbora SRS Smederevska Palanka, u komentaru pod mojom čestitkom na Tviteru.

Odmah se uključila Jelena Stojanović, radikalka s poslaničkim mandatom.

– Samo Pernarović je u stanju da smisli i kreira ovakve objave, a i za to mu je potrebna pomoć. Koliko je ustaša osvojio pa se ovoliko buni? – udarila je seksi Jela na ustaše Boška Obradovića i mene.

Vickaste šešeljevke nisu odolele iskušenju, u političke besmislice ubacile su i obaveznu dozu vulgarnosti.

stojanovic jelena srs.tw

– Čekaj dok se prebroji sa DOSmanlijama… koliko će da mu daju oni, koliko ostali pa da zna tačnu brojku… neće čovek da glasa bez 5,01% – duhovito je konstatovala Tamara, zakitivši svoju umotvorinu sa šest smajlija koji plaču od smeha.

– Da li uz 5% ide i vazelin. Mislim gratis – zapitala se Jela.

– Nikad nema gratis, ni kod babe nema džabe., hahahahaha… i za vazelin mora da se debelo potrudi… da se POKAŽE…

Mora se priznati, one se razumeju u vazelin, trud, pokazivanje i bapski cenovnik. To je s lajkovima potvrdila i Vjerica. Kako i ne bi kad joj je poznat umetnički opus lepe Jele Stojanović. U njene kvalitete uverili su se svi čitaoci „Kurira“, koji je u avgustu prošle godine objavio njene erotske fotografije.

Zanosna Nišlijka pozirala je gola, ponosno pokazujući svoje glavne adute.

– Neću da je kaznim, što da je kažnjavam. Lepa žena, pa se slikala gola. Šta tu ima loše, što bi to meni smetalo? Te fotografije nisu ni vulgarne, to je njena privatna stvar. Ne verujem da je to objavljeno uz njen pristanak. Inače, rekla mi je da zbog tih fotografija nije imala problem sa suprugom i decom. Nije ni digla, ni spustila rejting. Nama rejting diže naša politika, a ne gole fotografije – ocenio je tada vojvoda Šešelj.

S obzirom na trenutni rejting Srpske radikalne stranke, možda ne bi bilo loše da u sledećoj kampanji ipak iskoriste seksi adute lepotica koje su veštije u poziranju, nego u polemisanju na društvenim mrežama.

(Napomena: Boško Obradović nije postao kolateralna šteta moje objave na Tviteru, već uticaja vazelina na pokvarenu maštu i prljave strasti nestašnih radikalki. Ne čudi me što ona gologuza poslanica i njena palanačka koleginica nemaju pojma šta i o kome pišu, ali očekivao sam da im uvažena Vjerica Radeta objasni da sam, posle Šešelja, najtiražniji autor knjiga koje je objavila Srpska radikalna stranka.)

recnik i fukara knjige

From → Uncategorized

One Comment
  1. Rašo permalink

    Vidim da se dotične (Jelena Stojanović, Tamara Grujić Ivanović) ne oglašavaju povodom tvog najnovijeg tvita. Ćute ko zalivene, jer si im zapušio usta njihovim dupetom. Pametnije bi im bilo da su dobro razmislile pre nego su krenule u hajku i “obračun“ s tobom. A ova što pokazuje sisu, trebala je da se seti reči Gojka ‘Sise’: ‚‚ Šta tražiš frku kad si slabiji“.

Постави коментар